Om

Stifter

Som 20-årig havde jeg et ønske om at gøre en forskel, men ingen konkret måde, jeg ville opnå det på. Jeg besluttede mig derfor at opsøge andre kulturer i verden via en rejsende højskole, hvor jeg kunne blive klogere på både verden, men måske også opdage noget i mig selv. På Fiji opdagede jeg, at en af de ansvarlige for turen havde en evne til ikke bare at vække nogle tanker hos mig, men også hjælpe mig med at finde et mål og inspirere mig til at handle på det. Jeg har siden hen lært, at det han gjorde for mig dengang kaldes for “coaching” og fundet min vej til at gøre den forskel, som jeg ønsker.

For at kunne blive den bedst mulige coach og derved levere det bedst mulige produkt, startede jeg på at suge al den viden jeg kunne til mig, hvilket kulminerede i, at jeg startede et uddannelsesforløb hos den danske mester i coaching og internationalt anderkendte Sofia Manning i 2020. I 2021 fik jeg mulighed for at være på den anden side af skolebænken og agerer som coach-træner samme sted, hvor jeg selv blev uddannet.

Jeg har faciliteret undervisning for folkeskoleelever, fritidsorganisationer samt højskoleelever hos HÖJSKOLENDK, hvor mit fokus har ligget på “selvudvikling” og “public speaking”, som jeg nu underviser i på Dragør Ungdomsskole. Derudover har jeg ageret som mentor og været frivillig for organisationen “De stærke børn“.